Huomisenilmastointiratkaisut.

Aluemyyntipäällikkö, Tampere

Liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt Aluemyyntipäällikköä vastaamaan IV Produkt -ilmastointikoneiden myynnistä Uudenmaan alueella.

Tehtävänkuva

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Uudenmaan alueen myynnistä yhdessä toisen aluemyyntipäällikkömme kanssa. Tehtävänäsi on uusasiakashankinta ja nimetyistä asiakkaista vastaaminen omalla alueellasi. Asiakaskuntasi koostuu rakennuttajista, LVI-suunnittelutoimistoista ja ilmanvaihtourakoitsijoista. Toimenkuvaasi kuuluu myyntiprosessin kokonaisvaltainen hoitaminen tarjouslaskennasta toimitusten valvontaan asti. Ylläpidät ja kehität jatkuvasti aktiivisella otteella asiakassuhteita. Osallistut myös erilaisiin edustustilaisuuksiin ja asiakastapahtumiin. Toimipiste sijaitsee Tampereella, ja sinulla tulee olla valmiudet liikkua asiakasrajapinnassa Uudenmaan alueella viikoittain.

Yleistä

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista. Sinulla tulee olla LVI- tai automaatiotekniikan koulutus, tai vaihtoehtoisesti alan työkokemusta useamman vuoden ajalta. Tärkeintä on, että omaat myynnillisen asenteen ja halun tehdä tulosta annettujen tavoitteiden puitteissa. Kykenet itsenäiseen ja aktiiviseen myyntityöhön unohtamatta yhteydenpitoa omaan tiimiin ja muihin sidosryhmiin. Omaat perustaidot englannin kielestä.

Tarjoamme Sinulle

 • Kasvavan yrityksen työnantajaksesi
 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan teknisen BtoB-myynnin parissa
 • Alansa johtavat ja laadukkaat tuotteet myytäväksesi
 • Kannustavan ja rennon työilmapiirin ja tiimin tuen työllesi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Odotamme Sinulta

 • LVI- tai automaatiotekniikan koulutusta, tai vaihtoehtoisesti alan työkokemusta
  useamman vuoden ajalta
 • Myynnillistä asennetta, vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja
 • Kykyä itsenäiseen ja aktiiviseen myyntityöhön
 • Valmiutta liikkua asiakasrajapinnassa Uudenmaan alueella viikoittain
 • Englannin kielen perustaitoja

Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

LISÄTIEDOT

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työpaikkojen määrä: 1
Työsuhteen kesto: Yli 1v
Www: http://www.intervent.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Annika Lindberg p. 040 455 3653, annika.lindberg@empore.fi

 

HAE TEHTÄVÄÄN

 

Intervent Oy on toiminut merkittävänä ilmastointialan osaajana Suomessa jo yli viidentoista vuoden ajan. Paras osoitus osaamisestamme ovat kestävät ja luottamukselliset asiakassuhteet, sekä alansa parhaat ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanit. Intervent myy ja markkinoi IV Produkt Ab:n Eurovent-sertifioituja ilmastointikoneita ja F.lli Ferrarin teollisuuspuhaltimia. Sekä IV Produkt että F.lli Ferrari ovat Euroopan johtavia laitevalmistajia. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaiden tuotteiden lisäksi luotettavat toimitusajat ja joustavan palvelun. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella ja liikevaihtomme on tällä hetkellä 8M€.