Huomisenilmastointiratkaisut.

UUSI KÄSIPANEELI KOSKETUSNÄYTÖLLÄ

Envistar-konesarjaan on nyt saatavana uusi kosketusnäytöllinen käsipääte. 7 tuuman näyttö tarjoaa selkeän yleiskuvan ilmanvaihtokoneen asetusarvoista ja parametreista, mikä yksinkertaistaa käyttöä ja vianetsintää. Alkuun pääsee helposti yksinkertaisen liitännän sekä muista sovelluksista tunnistettavan käyttöliittymän ansiosta.

Käsipäätteen avulla pääset käsiksi laitteen kaikkiin toimintoihin. Jos samassa rakennuksessa on useita ilmanvaihtokoneita, voit hallita ja valvoa niitä samasta käsipäätteestä muodostamalla yhteyden rakennuksen verkkoon. IV Produkt Cloud-pilvipalvelun avulla voit hallinnoida myös muualla sijaitsevia ilmanvaihtokoneita.

Uuden käsipäätteen edut:

  • nopea liittää ja ottaa käyttöön, selkeät valikot
  • asetuksien muuttaminen ja vianetsintä on helppoa 7 tuuman kosketusnäytöllä
  • säästä aikaa käyttämällä samaa käsipäätettä useisiin koneisiin
  • tarkastele muutoslokia ja historiatietoja
  • seuraa virtauskaavioita
  • pysy ajan tasalla ilmaisilla päivityksillä