Huomisenilmastointiratkaisut.

Aluemyyntipäällikkö Helsinkiin!

Intervent Oy on johtava ilmastointilaitteiden ja innovatiivisten IV-ratkaisuiden toimittaja.

Intervent Oy on ollut integroiduilla lämpöpumppuratkaisuilla ja ohjausvarustuksella toimitettujen ilmastointikoneiden pioneeri Suomessa toimintansa alusta alkaen. Jatkuva tuotekehitys ja elinkaarikustannusajattelu on Intervent Oy:n edustamien tuotteiden vahvan menestyksen takana.

Intervent Oy jatkaa kasvuaan ja siksi haemme pääkaupunkiseudulle 

 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vahvistat omalla osaamisellasi myyntiorganisaatiota Etelä-Suomen alueella. Tehtäväsi on vastata projektimyynti kokonaisuuksista johtavien ilmastointikoneiden ja teollisuuspuhaltimien osalta. Kehität ja kasvatat myyntiä erikseen määriteltävällä Etelä-Suomen aleella. Neuvottelet suunnittelutoimistojen, tilaajien, urakoitsijoiden ja tukkuliikkeiden kanssa. Suunnittelijoiden tapaaminen ja projektimyynti ovat keskeisessä osassa päivittäistä työtäsi.

Raportoit työssäsi Intervent Oy:n toimitusjohtajalle. Toimipaikka sijaitsee Helsingissä ja edellyttää matkustamista asiakkaiden parissa.

Odotamme sinulta rakennusalan tai kaupallisen alan koulutusta. Katsomme eduksi teknisen laitekaupan ja rakentamisprosessin tuntemuksen tai aiemman kokemuksen myyntitehtävistä. Olet luonteeltasi myyntihenkinen, positiivinen ja tavoitteellinen tiimipelaaja, jolla on intoa tarttua tulosvastuulliseen tehtävään. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja pidät liikkuvasta työstä sekä asiakkaiden tapaamisesta. Ymmärrät, mitä menestyksekäs asiakkuuksien hoitaminen vaatii ja teet pitkäjänteistä työtä sen eteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen tehtävän johtavassa alan yrityksessä ja huipputyönantajan parissa. Pääset ottamaan vastuuta ja kehittämään osaamistasi. Menestyksesi tueksi saat kattavan perehdytyksen, asiantuntevan ja yhteen puhaltavan tiimimme sekä viihtyisän työyhteisömme hyvillä eduilla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt ja tule mukaan Intervent Oy:n ammattitaitoiseen huipputiimiin! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 26.3.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@hrcapitel.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Capitel Oy:n toimitusjohtaja Henrikki Artola, p. 040 1881475.

Monster työpaikkailmoitus