Ilmanvaihtokoneet myös integroidulla jäähdytyksellä ja lämpöpumpulla

IV Produkt

IV Produktin ilmanvaihtokoneiden edut:

  • markkinoiden laajin valikoima, tarpeeseenne sopivin ratkaisu
  • optimaalisin energiatehokkuus
  • suunniteltu ja valmistettu pohjoismaisiin olosuhteisiin

Markkinoiden laajin valikoima – esite

Maksuton pilvipalvelu tarjoaa jatkuvat tiedot ilmanvaihtokoneen toiminnasta. Ilmanvaihtokonetta on mahdollista ohjata myös kosketusnäytöllä varustetulla käsikäyttöisellä päätelaitteella. Rakennustyömaiden avuksi luotu Easy Access -konsepti yksinkertaistaa työmaakuljetuksia.

Ilmastointikoneemme ovat Eurovent-sertifioituja kokonaisuuksia.

Envistar®

Envistar-sarja koostuu Top-, Compact- ja Flex-malleista. Täydellinen kokonaisuus integroidulla ohjausjärjestelmällä, valmiiksi tehtaalla testattuna valmiina käyttöönottoon. Kone kommunikoi ylätason järjestelmien kanssa, minkä ansiosta hallinta ja tuki on huomattavan helppoa. Koneet on kehitetty matalat asennus- ja käyttökustannukset mielessä. Envistar-sarjaa voidaan käyttää kaiken tyyppisissä rakennuksissa, esim. kouluissa, toimistoissa, hotelleissa, ostoskeskuksissa, teollisuustiloissa ja sairaaloissa.

Envistar Top

Envistar Top

Päältä liitettävä konesarja integroidulla ohjauslaitteistolla

Helposti asennettava ilmastointilaite, joka säästää lattiapinta-alaa jopa 75%.

Lue lisää
Envistar Compact

Envistar Compact

Kompakti konesarja integroidulla ohjauslaitteistolla

Mitoiltaan kompakti ilmastointilaite monipuolisilla kanavalähdöillä.

Lue lisää
Envistar Flex

Envistar Flex

Moduulirakenteinen konesarja integroidulla ohjauslaitteistolla

Moduulirakenne mahdollistaa toimivan ilmastoinnin monenlaisiin käyttökohteisiin.

Lue lisää

Integroidut jäähdytyslaitteet ja jäähdytys-/lämpöpumput

Integroidut jäähdytyslaitteemme ja jäähdytys-/ lämpöpumppumme ovat käänteentekevä ratkaisu ilmanvaihdon ja viilennyksen saralla. Kaikki osat on integroitu ilmanvaihtokoneeseen ja siten asennus on helppoa eikä ole tarvetta katolle asennettaville jäähdytysainejäähdyttimille. Energiaa kuluu huomattavasti vähemmän kun EcoCooler on integroitu ilmastointikoneeseen, verrattuna ratkaisuun, jossa jäähdytyslaite on erillinen. Jäähdytys-/ lämpöpumppu ThermoCooler HP myös lämmittää tuloilmaa. EcoCooler ja ThermoCooler HP tarjoavat CE-merkityn kokonaisratkaisun, joka on aina testattu ja koekäytetty tehtaalla ennen toimitusta.

ThermoCooler HP

ThermoCooler HP

Integroitu jäähdytys-lämpöpumppu

Integroitu jäähdytys-/lämpöpumppu portaattomalla jäähdytys- ja lämmitystehon säädöllä Envistar-sarjaan.

Lue lisää
EcoCooler

EcoCooler

Integroitu jäähdytyslaite

Jäähdytyslaitteen kaikki osat on integroitu ilmastointikoneeseen.

Lue lisää
EcoHeater

EcoHeater

Yksinkertaista energiansäästöä kerrostaloissa

Poistoilmakonesarja integroidulla lämpöpumpulla kerrostalojen keskitettyyn ilmanvaihtoon energiatehokkuutta lisäämään. Jopa noin 40% energiansäästö verrattuna poistoilmajärjestelmään ilman lämmöntalteenottoa.

Lue lisää

FlexoPool®

Uimahalleissa kosteudenpoiston täytyy olla hyvin suunniteltu ja toimia luotettavasti. FlexoPool on räätälöity konesarja, jolla saadaan luotua viihtyisä sisäilmasto ja hyvät olosuhteet korkealla toimintavarmuudella uimahalleihin, kylpylöihin ja vesipuistoihin.

FlexoPool

FlexoPool

Konesarja uimahallien ilmanvaihtoon

Flexopool mahdollistaa uimahallien oikein mitoitetun sisäilman läpi vuoden.

Lue lisää

Flexomix®

Flexomix on kehitetty vastaamaan energiatehokkaan ilmanvaihdon nykyisiä ja tulevia vaatimuksia. Jotta saavutetaan optimaalinen ilmanvaihtoratkaisu, on ehdottoman tärkeää, että koneet ovat räätälöitävissä kulloisenkin konehuoneen vaatimuksia vastaaviksi. Flexomix-sarjassa on 26 kokoa, jotka mahdollistavat parhaan energiatehokkuuden tilasta riippumatta. Flexomix soveltuu useimpiin rakennustyyppeihin, kuten kouluihin, toimistoihin, hotelleihin, ostoskeskuksiin, teollisuuskiinteistöihin ja sairaaloihin.

Flexomix

Flexomix

Moduulirakenteinen konesarja

Moduulijärjestelmän ansiosta Flexomix sopii moneen erilaiseen tilaan.

Lue lisää

Padel-keskukseen ilmanvaihtokone lämpöpumpulla ja jäähdyksellä

EL Padel on mailapelien keskus Ylöjärvellä. Rakennuksen pinta-ala on 3000 m2 ja korkeus 12 m. Ilmanvaihdon ratkaisuna toimii Envistar Flex 740 -ilmanvaihtokone, johon on integroitu ThermoCooler-jäähdytys-/lämpöpumppu. Ratkaisun suurimpia hyötyjä olivat maalämpökaivojen määrän väheneminen, rakennusvaiheen nopeutuminen ja säästöt jälkilämmityksessä.
Lue koko artikkeli

G Livelab – ilmanvaihtoratkaisu historiallisen rakennuksen suojelumääräysten ehdoilla

Palkittu G Livelab on musiikkikeskus Tampereen keskustan historiallisessa Frenckellin pannuhuoneessa. Rakennus on suojeltu, eikä sen ulkopuolelle voitu asentaa jäähdytyslaitteita. Ratkaisu haasteeseen oli Envistar Flex-ilmastointikone ThermoCooler jäähdytys-/lämpöpumpulla. G Livelabin kohdalla oikein suunnitellun ilmanvaihtoratkaisun merkitys korostuu, sillä keikat täyttävät tilan aika ajoin ihmisillä.
Lue koko artikkeli.

Katso kaikki referenssimme