Huomisen ilmastointiratkaisut.

 

Luodaan yhdessä ilmastointiratkaisuja, jotka ovat parhaita nyt ja tulevaisuudessa.

Meidän intohimonamme on löytää yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja, joilla luodaan energiatehokkaasti parempaa sisäilmaa nyt ja huomenna. Olemme apunasi suunnitteluvaiheesta lähtien, läpi koko tuotteen elinkaaren. Valikoimaamme kuuluu IV Produktin Eurovent-sertifioidut ilmastointikoneet.

Hyödyllisiä linkkejä

Mitoitusapu
Referenssit

Kiinnostuitko?

 

OTA YHTEYTTÄ

Keitä me olemme? 

Yrityksen perusti vuonna 1995 Jorma Stenvik ja 1997 mukaan liittyivät Pekka Kotiranta ja Arto Jaatinen. Johtotähtenä toiminnassa on ollut alusta alkaen laadukkuus, niin tuotteissa kuin palvelussakin. Intervent on ollut integroidulla jäähdytyksellä ja ohjausvarustuksella toimitettujen ilmastointikoneiden pioneeri Suomessa toimintansa alusta alkaen. Jatkuva tuotekehitys ja elinkaarikustannusajattelu on edustamiemme tuotteiden menestyksen takana. 

Toimintatapamme on hyvin asiakaslähtöinen. Tavoitteenamme on olla alan ammattitaitoisin, palvelevin ja ystävällisin yhteistyökumppani. Työmme on onnistunut, kun lopputuloksena on tyytyväinen asiakas ja onnistunut ilmastointiratkaisu.  

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä Helsingin, Tampereen ja Turun toimistoiltamme. Toimialueenamme on koko Suomi, ota yhteyttä ja löydetään yhdessä huippuratkaisu kohteeseesi! 

Yhteystietomme

Asiakaslupauksemme

Alan parasta osaamista jo yli 20-vuotta.

Intervent on toiminut merkittävänä ilmastointialan osaajana Suomessa jo vuodesta 1995 alkaen. Paras osoitus osaamisestamme ovat kestävät ja luottamukselliset asiakassuhteet. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaiden tuotteiden lisäksi luotettavat toimitusajat ja joustavan palvelun.

 

REFERENSSIMME

Henkilökohtaista
palvelua.

Panostamme mutkattomaan henkilökohtaiseen palveluun, jossa sama yhteyshenkilö hoitaa kaikki asiakkaan tarpeet suunnitteluavusta tarjouksiin ja toimituksiin. Sen seurauksena meillä on laaja vakiintunut asiakaskunta.

 

 

MYYNTITIIMIMME

Parhaat
päämiehet.

Intervent myy ja markkinoi IV Produkt Ab:n Eurovent-sertifioituja ilmastointikoneita ja F.lli Ferrarin teollisuuspuhaltimia. Sekä IV Produkt että F.lli Ferrari ovat Euroopan johtavia laitevalmistajia. Me tunnemme heidän tuotteensa, toimintamallinsa ja ennen kaikkea ihmiset niiden takana.

 

TUOTTEEMME

Luotettavat laatujärjestelmät.

Laatu on paras tapa kunnioittaa asiakasta; korkealuokkaiset ratkaisut ovat kaiken toimintamme ja tuotteidemme edellytys. Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamme yhteistyössä päämiestemme kanssa sertifioiduilla laatujärjestelmillä: ISO-9001, ISO-14001, EUROVENT.

 

LAATU