Huomisen ilmastointiratkaisut.

Laaturatkaisuja – Vahvaa ilmastointialan osaamista ja henkilökohtaista palvelua.

Intervent on merkittävä ilmastointialan osaaja. Ydinliiketoimintaamme on myydä ja markkinoida IV Produkt Ab:n Eurovent-sertifioituja ilmastointikoneita sekä F.lli Ferrari Ventilatori Industriali S.p.A. teollisuuspuhaltimia. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja toimialueenamme on koko Suomi.

Hyödyllisiä linkkejä

Mitoitusapu
Referenssit

Kiinnostuitko?

 

OTA YHTEYTTÄ

Intervent on toiminut tuotekehityksen ja elinkaarikustannusajattelun etulinjassa jäähdytys- ja ohjausvarusteltujen ilmastointilaitteiden parissa toimintansa alusta asti. Yrityksen on perustanut Jorma Stenvik. Pekka Kotiranta ja Arto Jaatinen ovat liittyneet toimintaan vuonna 1997.

Toimintatapamme on hyvin asiakaslähtöinen. Panostamme mutkattomaan henkilökohtaiseen palveluun, jossa sama yhteyshenkilö hoitaa kaikki asiakkaan tarpeet suunnitteluavusta tarjouksiin ja toimituksiin. Joustavan palvelun ja luotettavan toimituksen lisäksi ylläpidämme korkealuokkaista laatua myös toimittamissamme tuotteissa. Olemme arvostettu kumppani ja ilmastointialan osaaja, jonka myötä meillä on kestävät ja luottamukselliset asiakassuhteet.Asiakaslupauksemme

Alan parasta osaamista jo yli 20-vuotta.

Intervent on toiminut merkittävänä ilmastointialan osaajana Suomessa jo vuodesta 1995 alkaen. Paras osoitus osaamisestamme ovat kestävät ja luottamukselliset asiakassuhteet. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaiden tuotteiden lisäksi luotettavat toimitusajat ja joustavan palvelun.

 

REFERENSSIMME

Henkilökohtaista
palvelua.

Panostamme mutkattomaan henkilökohtaiseen palveluun, jossa sama yhteyshenkilö hoitaa kaikki asiakkaan tarpeet suunnitteluavusta tarjouksiin ja toimituksiin. Sen seurauksena meillä on laaja vakiintunut asiakaskunta.

 

 

MYYNTITIIMIMME

Parhaat
päämiehet.

Intervent myy ja markkinoi IV Produkt Ab:n Eurovent-sertifioituja ilmastointikoneita ja F.lli Ferrarin teollisuuspuhaltimia. Sekä IV Produkt että F.lli Ferrari ovat Euroopan johtavia laitevalmistajia. Me tunnemme heidän tuotteensa, toimintamallinsa ja ennen kaikkea ihmiset niiden takana.

 

TUOTTEEMME

Luotettavat laatujärjestelmät.

Laatu on paras tapa kunnioittaa asiakasta; korkealuokkaiset ratkaisut ovat kaiken toimintamme ja tuotteidemme edellytys. Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamme yhteistyössä päämiestemme kanssa sertifioiduilla laatujärjestelmillä: ISO-9001, ISO-14001, EUROVENT.

 

LAATU