Huomisenilmastointiratkaisut.

Ilmastointiratkaisujen eturintamassa.

Mielestämme laatu on paras tapa kunnioittaa asiakasta. Sen vuoksi korkealuokkaiset ratkaisut ovat kaiken toimintamme ja tuotteidemme lähtökohta.

Hyödyllisiä linkkejä

Mitoitusapu
Referenssit

Kiinnostuitko?

 

OTA YHTEYTTÄ

Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamme yhteistyössä asiantuntevien ja Euroopan johtavien laitevalmistajien kanssa.

Ruotsalainen IV Produkt on kehittänyt ja valmistanut ympäristöystävällisiä, energiataloudellisia ilmastointituotteita jo vuodesta 1969.

Toisella päämiehistämme, Italialaisella F.lli Ferrarilla on puolestaan yli 40 vuoden kokemus energiatehokkaiden teollisuuspuhallinten tuotannosta.

Meillä on pitkä yhteistyö molempien yritysten kanssa, jonka myötä tunnemme heidän tuotteensa, toimintamallinsa ja ennen kaikkea ihmiset niiden takana.

Sertifikaatit

Myydäksemme energiatehokkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuita, meidän on varmistuttava tuotteen laadusta. Tämän vuoksi sitoudumme edustamaan ainoastaan sertifioituja ja korkealaatuisia tuotteita.

Päämiehemme edustavat erikoisosaamista, jonka laatu on varmistettu erilaisin sertifikaatein. Näin ollen asiakkaamme saavat mielenrauhan koko tuotteen elinkaaren ajaksi. IV Produktin tuotannossa noudatetaan ISO 9001 -sertifikaattia. Lisäksi tuotteet kehitetään ja valmistetaan ISO 14001 -sertifioidun ympäristöjärjestelmän pohjalta. Tuotteissa on CE- ympäristömerkintä  niissä olevien materiaalien ja kierrätysasteen mukaan.

EUROVENT – sertifikaatti

IV Produktin osallistuminen Eurovent sertifiointiohjelmaan takaa asiakkaillemme ja laitteiden käyttäjille, että tuotteet toimivat suunnitellun mukaisesti ja tuotteiden julkaistut arvot ovat todellisia. Näin varmistutaan, että myös energiankulutus ja säästöt ovat totuudenmukaisia.

Eurovent on Euroopan toimikunta lämmitys-, puhallin-, ilmastointi- ja jäähdytinvalmistajille edustaen Euroopan suurinta, valtakunnallista yhdistystä edellä mainituilla toimialoilla. Eurovent testaa yrityksen tuotteet vuosittain riippumattomissa laboratoriossa. Testauksen tarkoituksena on varmistua, että tuotteet todella vastaavat niille asetettuja standardeja laadun, turvallisuuden ja suorituskyvyn osalta.

Kaikille IV Produktin ilmankäsittelylaitteille on myönnetty sertifioinnit. Tuotekohtainen sertifikaatti kertoo luotettavasti tuotteen energialuokituksen ja näin ollen auttaa tiedoillaan ostajaa myös tuotteiden keskinäisessä vertailussa.

Energian hinnan noustessa ja CO2-päästövaatimusten tiukentuessa, energiankulutukseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Myymämme laitteet täyttävät A-energialuokan vuoden 2016 vaatimukset.Tuotteet on testattu EN 1886- ja EN 13053-normien mukaisesti. Tämän vuoksi kannattaakin valita sertifioitu, energiatehokas ratkaisu meiltä.

Eurovent – sertifikaatti Envistar konesarjalle

Eurovent – sertifikaatti Flexomix konesarjalle