Huomisenilmastointiratkaisut.

Ilmastointiratkaisujen eturintamassa.

Mielestämme laatu on paras tapa kunnioittaa asiakasta. Sen vuoksi korkealuokkaiset ratkaisut ovat kaiken toimintamme ja tuotteidemme lähtökohta. Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamme yhteistyössä Euroopan johtavien laitevalmistajien kanssa.

Hyödyllisiä linkkejä

Mitoitusapu
Referenssit

Kiinnostuitko?

 

OTA YHTEYTTÄ

Ruotsalainen IV Produkt on kehittänyt ja valmistanut ympäristöystävällisiä, energiataloudellisia ilmastointituotteita jo vuodesta 1969.

Italialaisella Ferrari Ventilatorilla on yli 50 vuoden kokemus energiatehokkaiden teollisuuspuhallinten tuotannosta.

 

Meillä on pitkä yhteistyö molempien yritysten kanssa, jonka myötä tunnemme heidän tuotteensa, toimintamallinsa ja ennen kaikkea ihmiset niiden takana.

Sertifikaatit

Myydäksemme energia- ja kustannustehokkaita ratkaisuja, meidän on varmistuttava tuotteen laadusta. Tämän vuoksi edustamme ainoastaan sertifioituja ja korkealaatuisia tuotteita.

Päämiehemme edustavat erikoisosaamista, jonka laatu on varmistettu erilaisin sertifikaatein. Näin ollen asiakkaamme saavat mielenrauhan koko tuotteen elinkaaren ajaksi.

Ferrari Ventilatori työskentelee jatkuvasti prosessien ja organisaation kehittämiseksi ISO 9001, ISO 14000 e ja OHSAS 18001 standardien mukaisesti.

IV Produktin tuotannossa noudatetaan ISO 9001 -sertifikaattia. Lisäksi tuotteet kehitetään ja valmistetaan ISO 14001 -sertifioidun ympäristöjärjestelmän pohjalta. Tuotteissa on CE- ympäristömerkintä  niissä olevien materiaalien ja kierrätysasteen mukaan.

Viisi pääaluetta

IV Produkt on nimennyt 5 pääaluetta, joilla ympäristövaikutuksia voidaan kontrolloida ja minimoida:

  • Energian kierrättäminen
  • Kemikaalit
  • Raaka-aineiden käyttö
  • Järjestelmä eri jätetyyppien käsittelemiseksi tehtaalla
  • Tavaraliikenne

EUROVENT – sertifikaatti

IV Produktin osallistuminen Eurovent sertifiointiohjelmaan takaa asiakkaillemme ja laitteiden käyttäjille, että tuotteet toimivat suunnitellun mukaisesti ja tuotteiden julkaistut arvot ovat todellisia. Näin varmistutaan, että myös energiankulutus ja säästöt ovat totuudenmukaisia.

 

Eurovent on Euroopan toimikunta lämmitys-, puhallin-, ilmastointi- ja jäähdytinvalmistajille edustaen Euroopan suurinta, valtakunnallista yhdistystä edellä mainituilla toimialoilla. Eurovent testaa yrityksen tuotteet vuosittain riippumattomissa laboratoriossa. Testauksen tarkoituksena on varmistua, että tuotteet todella vastaavat niille asetettuja standardeja laadun, turvallisuuden ja suorituskyvyn osalta.

Kaikille IV Produktin ilmankäsittelylaitteille on myönnetty sertifioinnit. Tuotekohtainen sertifikaatti kertoo luotettavasti tuotteen energialuokituksen ja näin ollen auttaa tiedoillaan ostajaa myös tuotteiden keskinäisessä vertailussa.

Energiankulutukseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota mm. CO2-päästövaatimusten tiukentuessa. Myymämme laitteet täyttävät A-energialuokan vuoden 2016 vaatimukset.Tuotteet on testattu EN 1886- ja EN 13053-normien mukaisesti. Tämän vuoksi kannattaakin valita sertifioitu, energiatehokas ratkaisu meiltä.

Eurovent – sertifikaatti Envistar konesarjalle

Eurovent – sertifikaatti Flexomix konesarjalle