Huomisenilmastointiratkaisut.

Intervent

Intervent on ilmastointialan vahva asiantuntija. Energiatehokkaat ja ensiluokkaiset ilmastointijärjestelmämme, henkilökohtainen ja luotettava palvelu sekä asiakaslähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä.

Yhteystiedot

Rieväkatu 4 LT 1
33540 Tampere
Puh. 03 348 5833
Y-tunnus 2632345-7

Alan parasta osaamista jo yli 20-vuotta.
Energiapihit ja kustannustehokkaat laitteet.
Luotettavat laatujärjestelmät.
Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu.

Asiakaslupauksemme

Alan parasta osaamista jo 20-vuotta.

Intervent on toiminut merkittävänä ilmastointialan osaajana Suomessa jo vuodesta 1995 alkaen. Paras osoitus osaamisestamme ovat kestävät ja luottamukselliset asiakassuhteet. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaiden tuotteiden lisäksi luotettavat toimitusajat ja joustavan palvelun.

 

REFERENSSIMME

Henkilökohtaista
palvelua.

Panostamme mutkattomaan henkilökohtaiseen palveluun, jossa sama yhteyshenkilö hoitaa kaikki asiakkaan tarpeet suunnitteluavusta tarjouksiin ja toimituksiin. Sen seurauksena meillä on laaja vakiintunut asiakaskunta.

 

 

MYYNTITIIMIMME

Parhaat
päämiehet.

Intervent myy ja markkinoi IV Produkt Ab:n Eurovent-sertifioituja ilmastointikoneita ja F.lli Ferrarin teollisuuspuhaltimia. Sekä IV Produkt että F.lli Ferrari ovat Euroopan johtavia laitevalmistajia. Me tunnemme heidän tuotteensa, toimintamallinsa ja ennen kaikkea ihmiset niiden takana.

 

TUOTTEEMME

Luotettavat laatujärjestelmät.

Laatu on paras tapa kunnioittaa asiakasta; korkealuokkaiset ratkaisut ovat kaiken toimintamme ja tuotteidemme edellytys. Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamme yhteistyössä päämiestemme kanssa sertifioiduilla laatujärjestelmillä: ISO-9001, ISO-14001, EUROVENT.

 

LAATU