Huomisen
ilmastointiratkaisut.

Huomisen
ilmastointiratkaisut.

Teollisuuspuhaltimet

Tehokkaiden teollisuuspuhaltimien valmistaja Ferrari Ventilatori Industriali toimittaa mm. energiateollisuuden tarpeisiin korkealuokkaiset ja energiatehokkaat keskipako- ja aksiaalipuhaltimet.

Kiinnostuitko?


OTA YHTEYTTÄ

Edustamamme keskipakopuhaltimet tarjoavat ratkaisuja niin kovaa kulutusta vaativiin tai korroosiolle alttiisiin kohteisiin kuin korkeammille lämpötiloille ja räjähdysvaarallisiin tiloihin, sekä myös kevyemmän teollisuuden käyttöön.

Aksiaalipuhaltimen yksinkertainen rakenne mahdollistaa tuotteen erityisen hyvän hinta- / laatusuhteen.

Energiatehokkaita aksiaalipuhaltimia valmistetaan sekä suorasovitteisina, että kiilahihnakäyttöisinä korkeallekin ilmamääräalueelle. Aksiaalipuhaltimet sopivat mm. paperiteollisuuden, kemianteollisuuden, valimoiden ja puutyötehtaiden ilmanpuhdistustarpeisiin. Aksiaalipuhaltimia voidaan käyttää myös savunpoistopuhaltimina.

Keskipakopuhallin

F.lli Ferrarin keskipakopuhaltimien valikoimasta löytyy useita erilaisia siipipyörätyyppejä ja painealueita. Näiden avulla voidaan valita kuhunkin prosessiin ja sovellutukseen parhaalla mahdollisella hyötysuhteella energiataloudellisesti toimiva puhallin.

Puhaltimia löytyy ilmavirta-alueelle 0...200 m3/s ja painealueelle 0...45 000 Pa. Puhaltimia on mahdollista saada korroosiolle altiissa kohteissa seuravanlaisilla materiaalivaihtoehdoilla: AISI 304, AISI316L ja AISI 321.

Lisäksi käytettävissä on korkeammille lämpötiloille Cor-ten A sekä kulutusta kestävä Creusabro 4800 teräs, myös räjähdysvaarallisiin tiloihin on saatavilla ATEX-luokiteltuja puhaltimia.

Intervent – F.lli Ferrari – Keskipakopuhallin

Aksiaalipuhallin

F.lli Ferrari valmistaa aksiaalipuhaltimia aina Dia 2000 mm saakka ilmamääräalueelle ...100 m3/s. Puhaltimien siipipyörissä siivet ovat alumiinia vaihtoehtoisesti joko alumiini- tai teräsnavalla.

Aksiaalipuhaltimia saa sekä suorasovitteisina, että kiilahihnakäyttöisinä. Vaipan materiaalivaihtoehdot ovat samat kuin keskipakopuhaltimilla. Aksiaalipuhaltimia valmistetaan myös ATEX-luokiteltuina ja savunpoistopuhaltimina (2 h/400 oC).

Intervent – F.lli Ferrari – Aksiaalipuhallin