Varmistettua laatua ja ympäristöystävällisyyttä

Laatu on mielestämme paras tapa kunnioittaa asiakasta

Sen vuoksi korkealuokkaiset ratkaisut ovat kaiken toimintamme ja tuotteidemme lähtökohtia. Varmistamme korkealaatuisen lopputuloksen toimimalla yhteistyössä Euroopan johtavan laitevalmistajan kanssa.

Ruotsalainen IV Produkt on kehittänyt ja valmistanut ympäristöystävällisiä, energiataloudellisia ilmastointituotteita jo vuodesta 1969. Olemme toimineet pitkään yhteistyössä IV Produktin kanssa. Tunnemme heidän tuotteensa, toimintamallinsa ja ennen muuta ihmiset niiden takana.

Sertifikaatit varmistavat laadun

Jotta voimme puhua energia- ja kustannustehokkaita ratkaisuista, meidän on varmistuttava tuotteiden laadusta. Tämän vuoksi edustamme ainoastaan sertifioituja ja korkealaatuisia tuotteita.

Päämiehemme erikoisosaamisen laatu on varmistettu erilaisin sertifikaatein.

IV Produktin tuotannossa noudatetaan ISO 9001 -sertifikaattia. Lisäksi tuotteet kehitetään ja valmistetaan ISO 14001 -sertifioidun ympäristöjärjestelmän pohjalta. Tuotteissa on CE-ympäristömerkintä niissä olevien materiaalien ja kierrätysasteen mukaan.

IV Produktin ympäristöohjelman viisi pääaluetta

IV Produkt on nimennyt viisi pääaluetta, joilla ympäristövaikutuksia kontrolloidaan ja minimoidaan:

  • Energian kierrättäminen
  • Kemikaalit
  • Raaka-aineiden käyttö
  • Järjestelmä eri jätetyyppien käsittelemiseksi tehtaalla
  • Tavaraliikenne.

Eurovent–sertifikaatti

IV Produktin osallistuminen Eurovent-sertifiointiohjelmaan takaa asiakkaillemme paitsi sen, että yhtiön tuotteet toimivat suunnitellun mukaisesti myös, että julkaistut energiankulutus ja säästöarvot ovat totuudenmukaisia.

Eurovent testaa yrityksen tuotteet vuosittain riippumattomissa laboratoriossa. Testauksen tarkoituksena on varmistua, että tuotteet todella vastaavat niille asetettuja standardeja laadun, turvallisuuden ja suorituskyvyn osalta. Kaikille IV Produktin ilmankäsittelylaitteille on myönnetty sertifioinnit. Tuotekohtainen sertifikaatti kertoo luotettavasti tuotteen energialuokituksen ja auttaa ostajaa myös tuotteiden keskinäisessä vertailussa.

Energiankulutukseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota mm. CO2-päästövaatimusten tiukentuessa. Myymämme laitteet täyttävät A-energialuokan vuoden 2016 vaatimukset. Tuotteet on testattu EN 1886- ja EN 13053-normien mukaisesti.

EUROVENT – SERTIFIKAATTI ENVISTAR KONESARJALLE EUROVENT – SERTIFIKAATTI FLEXOMIX KONESARJALLE