Keitä me olemme?

Luodaan yhdessä ilmastointiratkaisuja, jotka ovat parhaita nyt ja tulevaisuudessa

Olemme apunasi suunnitteluvaiheesta lähtien, läpi koko tuotteen elinkaaren. Intohimonamme on löytää yhdessä kanssasi ratkaisuja, joilla luodaan energiatehokkaasti parempaa sisäilmaa nyt ja tulevaisuudessa. Valikoimaamme kuuluvat IV Produktin Eurovent-sertifioidut ilmastointikoneet.

Integroitujen ilmastointiratkaisujen pioneeri

Yhteystietomme

Vuonna 1995 perustettu Intervent Oy on ollut Suomessa toimintansa alusta alkaen pioneeri integroidulla jäähdytyksellä ja ohjausvarustuksella toimitetuissa ilmastointikoneissa.

Toimintamme johtotähtenä on aina ollut korkea laatu, niin tuotteissa kuin palvelussakin. Edustamiemme tuotteiden menestys perustuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja elinkaarikustannusajatteluun.

Oma toimintatapamme on hyvin asiakaslähtöinen. Työmme on onnistunut, kun lopputuloksia ovat tyytyväinen asiakas ja onnistunut ilmastointiratkaisu.

Tavoitteenamme on olla koko ilmastointialan ammattitaitoisin, palvelevin ja ystävällisin yhteistyökumppani.

Asiakaslupauksemme

ALAN PARASTA OSAAMISTA JO YLI 25 VUOTTA

Intervent on toiminut merkittävänä ilmastointialan osaajana Suomessa jo vuodesta 1995 alkaen. Paras osoitus osaamisestamme ovat kestävät ja luottamukselliset asiakassuhteet. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaiden tuotteiden lisäksi luotettavat toimitusajat ja joustavan palvelun.

HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA

Panostamme mutkattomaan henkilökohtaiseen palveluun, jossa sama yhteyshenkilö hoitaa kaikki asiakkaan tarpeet suunnitteluavusta tarjouksiin ja toimituksiin. Sen seurauksena meillä on laaja vakiintunut asiakaskunta.

PARHAAT PÄÄMIEHET

Intervent markkinoi ja myy IV Produkt Ab:n Eurovent-sertifioituja ilmastointikoneita. IV Produkt on Euroopan johtavia laitevalmistajia. Me tunnemme heidän tuotteensa, toimintamallinsa ja ennen kaikkea ihmiset niiden takana.

LUOTETTAVAT LAATUJÄRJESTELMÄT

Laatu on paras tapa kunnioittaa asiakasta; korkealuokkaiset ratkaisut ovat kaiken toimintamme ja tuotteidemme edellytys. Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamme yhteistyössä päämiestemme kanssa sertifioiduilla laatujärjestelmillä: ISO-9001, ISO-14001, EUROVENT.