IV Produkt Cloud – pilvipalvelu

IV Produkt Cloud on pilvipalvelu ilmastointikoneillemme, joissa on vakiona integroitu säätö- ja ohjauslaitteisto. IV Produkt Cloud tarjoaa täyden pääsyn laitoksiisi milloin ja missä tahansa. Kaikki on nopeasti säädettävissä ja muutettavissa. 

Cloudiin on helppo olla yhteydessä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Pilvipalvelu tilattavissa erikseen IV-koneen tilauksen yhteydessä. Saat nopean yhteenvedon laitostesi tilasta. Voit säätää aikaohjelmia ja asetusarvoja sekä katsoa mahdolliset hälytykset.

IV Produkt Cloud helpottaa koneen huoltoa, tukea ja käyttöä.

Pilvipalvelu-esite

Ajankohtaisia uutisia

Kaikki uutiset

Energiansäästön ja takaisinmaksuajan laskeminen ilmastointikonetta vaihdettaessa

Vanhan, hyväkuntoiseltakin näyttävän ilmastointikoneen vaihtaminen voi olla hyvin kannattavaa. Energiansäästö ja takaisinmaksuaika on helppo laskea IV Produkt Designer-mitoitusohjelmalla, kuten tässä esimerkissä, jossa vaihdetaan ilmastointikone 1990-luvulta.

Lue lisää

Toimistorakennuksen energiatehokkuusprojekti säästää energiaa noin 85 000 kWh vuodessa

Lue lisää

Vanhemmat uutiset

Pakkausmateriaalien vastuullinen kierrätys

Huolehdimme pakkausten tuottajavastuuvelvoitteemme Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kautta.

Intervent mukana portaissa 2020

Miksi laskea elinkaarikustannuksia?

Kun LED-lamput tulivat markkinoille, monet pohtivat miksi niillä tulisi korvata huomattavasti edullisemmat hehkulamput. Mistä johtuu, että LED-lamput ovat siitä huolimatta vallanneet markkinat ja hehkulamppujen valmistus päättynyt?

Arto Jaatinen päättää 23-vuotisen uransa Interventillä

Arto Jaatisen vuonna -87 alkanut työrupeama ilmastoinnin parissa on päättynyt elokuun 2020 lopussa.

Easy Access

Easy Access-konseptin avulla haluamme tehdä ilmastointikoneidemme kuljettamisen sisään konehuoneisiin entistä helpommaksi

Haluamme tehdä elämäsi helpoksi!

IV Produkt Designer mitoitusohjelmalla suunnittelet ja mitoitat enrgiatehokkaat ilmastointikoneet. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Me Interventillä olemme siirtyneet etätyöskentelyyn ja pyrimme osaltamme pitämään huolta siitä, että riskit minimoidaan poikkeustilanteen aikana.

ThermoCooler HP jäähdytys-/lämpöpumppu-esite entistä ehompana

Integroitu jäähdytys/lämpöpumppu portaattomalla jäähdytys- ja lämmitystehon säädöllä Envistar-sarjaan

IV Produkt Cloud – pilvipalvelu

Uusi Envistar Top sukupolvi – Energiatehokkaampi kuin koskaan!

Päältäliitettävät Top-koneemme ovat olleet suuri menestys niiden lanseerauksesta vuodesta 2004 alkaen. Nyt markkinoille tuotu uusi sukupolvi sisältää useita fiksuja uusia ominaisuuksia ja on mukautuvampi ja energiatehokkaampi kuin koskaan aiemmin.